Jeugdtoneel 2017-2018

Onze proeflessen voor het nieuwe seizoen gaan door op 13, 20 en 27 september!

Kom langs en ontdek hoe leuk acteren wel kan zijn.
Volgend op de proeflessen begint ons nieuwe seizoen. Het hele jaar door komen we wekelijks samen om alles van toneel te leren.

Leer het van de béste

Jullie nieuwe leraars voor het toneel zijn niet zomaar de eerste de beste, het zijn zeer ervaren acteurs uit Hasselt die al jaren ervaring hebben op de planken. En die delen ze nu graag met jullie.

Speel mee in een échte voorstelling

Op het einde van het jaar spelen, leren, plezier maken en acteren, komen je écht op de planken te staan. Je geeft dan een voorstelling in een zaaltje in Hasselt!

Praktisch

De proeflessen gaan door op 13, 20 en 27 september in de repetitielokalen van KHOG te Tuilt, op de hoek van de Roverstraat en de Rijkelstraat, van 18u45 tot 20u15.

Infoavond

Voor de geïnteresseerden is er ook een info-avond met een drankje op 6 september. We vangen aan om 19.00 in onze lokalen te Tuilt.

  • Voorstelling van agenda 2017-2018
  • Terugblik op het voorbije jaar
  • Mogelijkheid tot inschrijving

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen neemt zijn aanvang na de proeflessen op 4 oktober 2017. Met uitzondering van de schoolvakanties gaan de repetities telkens door op woensdag tussen 18u45 tot 20u15 in de repetitielokalen van het KHOG te Tuilt, op de hoek van de Roverstraat en de Rijkelstraat.

Voor de ouders

We zoeken ook nog extra begeleiders om onze jonge spelertjes bij te staan tijdens de lessen. Ga je graag om met kinderen en heb je ervaring in toneel of zegt het je wat, stuur ons dan een mailtje via info@jeugdtoneel.be

Geef een reactie