Robert Vos

Decor

Robert Vos, een gewezen bankbediende en preventie-adviseur bij Generale Bank en daarna Fortis is afkomstig van Berbroek.
Na zijn pensioen houdt hij zich bezig met fietsen en de opvang van zijn twee kleinzoontjes Roan en Seth. Verder is hij supporter van KSK Hasselt en voetbalt hij in het liefhebbersverbond bij de veteranen van VCD Donk met achteraf voorbereidingen tot het gewichtheffen.
Al vele jaren volgde Robert vanuit Herk-de-Stad samen met zijn vrouw Madeleine de voorstellingen van het KHOG. Sinds hij naar Hasselt verhuisde, heeft hij in november 2007 onze rangen vervoegd. In de decorploeg van het KHOG timmert en schildert hij mee en tijdens de voorstellingen is hij één van onze machinisten. In een volgens hem, zeer fijne, plezante groep waar hechte samenwerking en vriendschap de basis vormen, werkt hij mee aan telkens weer een prachtig decor. Dagen voor iedere vertoning bouwt de ploeg het decor op en achteraf zorgen zij dat alles weer in de verhuiswagens wordt geladen en teruggebracht naar ons atelier op de Philipssite. Bij ieder optreden van onze spelers zorgen zij voor het aanbrengen van de attributen, de veranderingen in het decor, het bedienen van de trekken en de rideaux.
Hopelijk mogen wij nog jaren een beroep doen op Robert.