Pluk uw geluk (2017)

Via een advertentie in de krant worden zeven dames naar een zogenaamde weekendcursus gelokt.  De titel van die advertentie luidt “ Beheers uw driften”.  Zes dames schrijven zich in voor het leren beheersen en controleren van hun drift.  De locatie van deze cursus gaat door in een boerderijstal die omgebouwd werd tot conferentieruimte met slaapvertrekken.

Eens de dames zijn aangekomen dienen ze te worden ingecheckt door een ingehuurde interim-arbeidster die hoogzwanger is.  Al gauw blijkt dat de geplande cursussen niet zullen doorgaan.  Alle dames zijn, zonder het zelf te beseffen, deelnemers geworden van een tv-show in de aard van het gekende ‘Big Brother’.

Indien zij als laatste deelnemer worden weggestemd door de kijker kunnen ze een grote geldsom in de wacht slepen. Door de verschillende karakters en verschillende driftproblemen komen de dames wel eens in conflict.  Ook de grote geldsom doet hen soms gedrag vertonen dat enkel als doel heeft om die grote prijzenpot te doen bekomen.   De programmamakers zorgen geregeld voor een opdracht die ze individueel of in groep dienen te vervullen.  Deze karaktervolle komedie zorgt voor vele verrassende situaties die een spiegel voorhouden aan onze maatschappij en de soms niet meteen zichtbare kantjes van een persoon.  Kom zalig genieten van een avond met een dubbele happy end.